Подмяната на вик щрангове е свързана с подмяна на всяка тръба, кран и връзка. Те са важни и водещи части във всяка водопроводна система на всеки един дом. От тях зависи ежедневната и безаварийна експлоатация. Необходимо е периодично да се извършва профилактика и подмяна на вертикални и/или хоризонтални тръби, заедно с щрангове. Това предпазва от загуба на вода, намалява месечния разход за водоснабдяване, а течовете не представляват проблем за дома или съседите.

Вземайки под внимание състоянието на жилищния фонд в страната, повечето собственици на жилища в жилищни блокове не подменят собствената ВиК инсталация и щрангове. Поради тази причина услуги на фирма по ВиК е свързана с цялостно освежаване и подмяна на хоризонтални и вертикални щрангове. Частичната подмяна в това число е един добър вариант, за лицата, които нямат финансовата възможност за цялостна подмяна.

Към пълната гама от услуги за подмяна на ВиК щрангове за всеки дом или бизнес сгради се провеждат акции в голяма част от населените места в България. Към обслужваните градове са: София, Русе, Пловдив, Бургас, Варна, Сливен, Стара Загора, и Ямбол.

За справки и цени на извършваните услуги фирма vikavaria.com е на разположение на клиентите!

Свържете се с нашия експертен екип за посещение и индивидуална цена според сложността на проекта и аварията 0877 97 38 20

За връзка

Винаги сме на разположение за отстраняване на спешни авариини ситуации!

: 0877973820